Process Design

Creativiteit kan voor verschillende processen ingezet worden. De vraag is kunnen wij creativiteit zelf aanzwengelen? Is er binnen de organisatie sprake van tunnelvisie? Geen idee van creatieve methodes, technieken en processen? Dan biedt Coollab hier verschillende manieren voor.


Nieuwe manier van evalueren

Wilt u uw jaarlijkse evaluatie met het personeel eens op een andere manier doen? Het personeel juist het gevoel geven dat ze echt gehoord worden? En ook nog eens goed afsluiten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Meer informatie

Creatieve brainstorm

Wilt u een brainstorm organiseren? Maar bent u de vraag of probleemeigenaar? Dan is het wellicht niet handig om dit proces zelf te begeleiden. Laat ons weten waar uw brainstorm over gaat en wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Innovatie/Inspiratie?

Bent u op zoek naar een nieuwe naam voor uw bedrijf, dienst of product? Er zijn vele verschillende creatieve manieren om hier naar toe te werken. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Op zoek naar inspiratie?

Heeft u inspiratie binnen uw afdeling of organisatie nodig? Nieuwe motivatie voor een project? Of professionele begeleiding bij een sessie bestaande uit meerdere dagdelen?

Meer informatie

Pressure cooker

Op zoek naar een creatieve sessie vorm die kort van duur is maar wel alles uit de deelnemers perst? Dan is een pressure cooker de juist vorm.

Meer informatie

Op zoek naar innovatie?

Bent u op zoek naar een innovatie traject? Waarbij een langere samenwerking gewenst is? Of een traject waarin meerdere verschillende sessies plaatsvinden over een langere periode?

Meer informatie