Trainingen

Trainingen zijn er in verschillende soorten en maten. Vanuit verschillende expertises, passies en enthousiasmes worden trainingen vanuit Coollab verzorgd.

Wij vinden het belangrijk dat een training altijd op maat gemaakt is. Daarom starten wij het proces altijd met een vrijblijvend gesprek om de wensen en behoeften in kaart te krijgen. Interesse? Zie onderstaand trainingsaanbod voor de mogelijkheden.


Gesprekstechnieken

Benieuwd hoe je een slecht-nieuws gesprek moet ingaan? Hoe je het beste feedback kan geven, krijgen of zelfs vragen? Doormiddel van ‘learning by doing’, oefeningen en onderwijsleergesprekken gaan de deelnemers met elkaar aan de slag.

Meer informatie 

Presentatietechnieken

Hoe bereid je een presentatie voor? Waar moet je op letten als je eenmaal voor je doelgroep staat? Door middel van oefeningen, reflecties en handvatten sta je zekerder voor een groep. Een goede voorbereiding is het halve werk en geeft je meer rust.

Meer informatie 

Dynamisch projectmanagement

Ken je dat gevoel, dat je een plan hebt gemaakt en het in de onderste la terecht komt? Of dat je ‘koud’ begint aan een samenwerking maar eigenlijk helemaal niet goed weet wie waar goed in is binnen je team? Of wat nou eigenlijk de kansen en uitdagingen zijn binnen het project? Door middel van de training dynamisch projectmanagement krijgen jullie hier meer inzicht in.

Meer informatie 

Leiderschapstraining

Op zoek naar verschillende kwaliteiten binnen jullie team? Op zoek naar de natuurlijke leider binnen een groep? Of gewoon op zoek naar een trainingsactiviteit waarbij zowel de hersenen als het lijf worden getest in een actieve buitenomgeving? Wij helpen u graag.

Meer informatie