The Coachroom

The Coachroom is ontstaan uit de vraag en behoefte vanuit de bedrijfswereld. Bedrijven zoeken vaak een fun activiteit gekoppeld aan een leerzame ervaring. Een training gekoppeld aan een escape room. In The Coachroom draait het om samenwerken. Als team hebben jullie een gezamenlijk doel, dat is ontsnappen binnen 60 minuten. Dit gaat lukken als men alle oplossingen vindt en uiteindelijk de toegangsdeur weet te openen. Door de strijd tegen de klok kan de spanning hoog oplopen en niet alleen tijd is een stressfactor. Ook heeft elke collega zijn of haar eigen persoonlijkheid. De een is een perfectionist, de ander werkt graag alleen, terwijl de derde collega graag de leiding neemt.

Tijdens het proces van ontsnappen zit er een coach in de buurt die als dood object functioneert. Het enige wat de coach doet is observeren, waarnemen en notuleren.

“Want ontsnapt of niet, er gebeurt altijd wat, waardoor er genoeg is om over na te praten.”

Tijdens de evaluatie en reflectie met de coach, verteld hij/zij zijn/haar observaties met betrekking tot de groepsdynamiek. Het effect is bij elke groep anders. Aan de hand van een praktische tool waarbij het gaat om samenwerken en de daar bij behorende competenties leert men elkaars zwakke en sterkte punten nog beter kennen. Ook de vragen of men zich zo altijd gedraagt? Of dat het anders is als men thuis zijn of op kantoor? Kunnen al voor hele nieuwe inzichten zorgen. Door deze ontdekking kan men elkaar in de toekomst wellicht aanvullen en leert men beter met elkaar om te gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk, in overleg, om bepaalde bedrijfscompetenties terug te laten komen.

Naast dat het interessant is voor bestaande teams en collega’s kan The Coachroom ook ingezet worden tijdens een selectieronde in een sollicitatieproces. Op deze manier kan de manager/recruiter inzien hoe zijn of haar kandidaten reageren in de omgang met nieuwe mensen, tijdsdruk en andere stressfactoren.

Het gewenste maximaal aantal deelnemers is 6 tot 8 personen per training. Daarnaast zijn er ook outdoor mogelijkheden gecombineerd met The Coachroom.

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte? Neem contact met ons op.